Home theater

Wilt u wel een bioscoop in een aparte ruimte maar behoort een ICE Roelandschap Theater niet tot de mogelijkheden, dan kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn met een compactere oplossing. Afhankelijk van uw wensen en budget stellen wij een compleet systeem samen waarbij altijd het optimale resultaat uit de ruimte wordt gehaald.

Wij zorgen dat beeld en geluid in de juiste verhouding worden geïmplementeerd en houden rekening met mogelijk toekomstige wensen voor upgrading van de bioscoop. Ook hier zorgen wij weer voor akoestische aanpassingen omdat wij van mening zijn dat de ruimte alleen dan het predikaat “home theater” verdient.

Contact

Roelandschap BV
Uitgeesterweg 15
1906 NW Limmen

06 - 54 930 469
The New JBL Synthesis Flagship SCL-1 Loudspeaker and SSW-1 Subwoofer

The New JBL Synthesis Flagship SCL-1 Loudspeaker and SSW-1 Subwoofer

Geplaatst op: 2021-02-18

SCL-1 LCR Loudspeaker The SCL-1 loudspeaker is the new flagship of the JBL Synthesis SCL range, delivering unparalleled performance and uncompromised design. Optimized for custom installation behind projection sc...

Lees meer Meer nieuws
The New C SEED 144/201 HLR TV System

The New C SEED 144/201 HLR TV System

Geplaatst op: 2020-10-14

C SEED is raising the bar in luxurious cinematic experience with the launch of the C SEED 144/201 HLR TV. The television, whose predecessor was designed by Porsche Design Studio, offers all the spectacular unfoldi...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.