Geïntegreerde bioscoop

Is een aparte ruimte niet beschikbaar of geniet u liever in uw woonkamer bij de openhaard van een film dan realiseren wij een home theater in uw woonkamer. Afhankelijk van de ruimte en wensen integreren wij projectoren, luidsprekers, flatscreens of projectieschermen in wand, plafond of meubulair. Omdat de apparatuur die wij gebruiken specifiek voor inbouw is ontwikkeld kunnen wij in uw woonkamer een surround geluidssysteem met grootbeeld projectie op elegante wijze laten samenvloeien met uw interieur.

Indien wij vervolgens de bediening ervan koppelen aan bijvoorbeeld verlichting of zonwering dan kunt u met één druk op de knop uw woonkamer laten veranderen in een filmruimte. Voor het aanpassen van woonkamers werken wij samen met meubelmakers die ervaring hebben met het integreren van elecronica in meubels, plafonds ed. De apparatuur wordt centraal geplaatst en kan daarmee onderdeel zijn van uw multiroom systeem.

Contact

Roelandschap BV
Uitgeesterweg 15
1906 NW Limmen

06 - 54 930 469
The New JBL Synthesis Flagship SCL-1 Loudspeaker and SSW-1 Subwoofer

The New JBL Synthesis Flagship SCL-1 Loudspeaker and SSW-1 Subwoofer

Geplaatst op: 2021-02-18

SCL-1 LCR Loudspeaker The SCL-1 loudspeaker is the new flagship of the JBL Synthesis SCL range, delivering unparalleled performance and uncompromised design. Optimized for custom installation behind projection sc...

Lees meer Meer nieuws
The New C SEED 144/201 HLR TV System

The New C SEED 144/201 HLR TV System

Geplaatst op: 2020-10-14

C SEED is raising the bar in luxurious cinematic experience with the launch of the C SEED 144/201 HLR TV. The television, whose predecessor was designed by Porsche Design Studio, offers all the spectacular unfoldi...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.