Op Jachten

Voor een aantal Nederlandse Jachtwerven is Roelandschap Audio Video Engineering vaste partner voor het ontwerpen en installeren van entertainment– en domoticasystemen aan boord van jachten. De entertainmentsystemen zijn gebaseerd op video- en audio-weergave van satelliet, film- en muziek on-demand systemen inclusief Bluetooth en Airplay streaming. Door het combineren met bediening van bijvoorbeeld verlichting, screens en steward call wordt hier comfort en gemak van bediening aan toegevoegd.

Hoewel er veel overeenkomsten zijn met systemen voor woningen stellen de specifieke eigenschappen van een jacht en het varen op zee andere en veelal hogere eisen aan de opzet en implementatie van deze systemen. Door onze werkwijze en ervaring en door samenwerking met professionele partners voldoen wij aan de door de werven gestelde criteria.

 Klik hier voor onze referenties

Contact

Roelandschap BV
Uitgeesterweg 15
1906 NW Limmen

06 - 54 930 469
The New JBL Synthesis Flagship SCL-1 Loudspeaker and SSW-1 Subwoofer

The New JBL Synthesis Flagship SCL-1 Loudspeaker and SSW-1 Subwoofer

Geplaatst op: 2021-02-18

SCL-1 LCR Loudspeaker The SCL-1 loudspeaker is the new flagship of the JBL Synthesis SCL range, delivering unparalleled performance and uncompromised design. Optimized for custom installation behind projection sc...

Lees meer Meer nieuws
The New C SEED 144/201 HLR TV System

The New C SEED 144/201 HLR TV System

Geplaatst op: 2020-10-14

C SEED is raising the bar in luxurious cinematic experience with the launch of the C SEED 144/201 HLR TV. The television, whose predecessor was designed by Porsche Design Studio, offers all the spectacular unfoldi...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.